Camping

Oavsett om du kommer med husvagn eller en ryggsäck och tält har Sätravallen campingmöjligheter för dig. Med husvagn eller husbil är du välkommen till våra stora gräsområden. Som tältare är du naturligtvis också välkommen i närheten av våra motordrivna gäster med tillgång till anläggningens faciliteter. Här får du ta del av service som vattentoaletter, tvätt- och diskrum samt dusch. Vi har även en gemenskapslokal med arrangemang vissa dagar övrig tid går det att mot en mindre avgift boka hela eller delar av lokalen.

Om du är tältare kan vi även rekommendera dig att sätta kurs ut i den storslagna naturen för att klara dig på egen hand. Se bara till att ha bra utrustning med dig; ett ordentligt tält, stormkök och mat för hela vistelsen. Och kom ihåg att plocka upp skräpet efter dig så att det inte ligger kvar i naturen.

Njut av naturen och lugnet

Att campa är ett utmärkt sätt att komma närmare naturen och uppleva den sköna lugn som detta område har att erbjuda. Här finns en rad vackra campingplatser som passar både tältcampare och husvagnsägare. I den här artikeln ska vi utforska några av de bästa platserna för en avkopplande campingupplevelse söder om Linköping.

Stensö Camping

Stensö Camping är en av de mest populära campingplatserna i området och ligger vackert vid sjön Roxen. Här kan du njuta av fantastisk utsikt över vattnet och gott om aktiviteter som simning, fiske och vattensporter. Campingplatsen har moderna faciliteter inklusive toaletter, dusch och elanslutningar för husvagnar. Det är en idealisk plats för familjer och naturälskare.

Ljungsbro Camping

Ljungsbro Camping ligger intill Motala Ström och erbjuder en avkopplande och fridfull miljö för campare. Här kan du ta promenader längs strömmen, fiska eller bara koppla av vid din campingplats. Det finns bekvämligheter som toaletter och duschar samt grillplatser för trevliga utomhusmiddagar. Ljungsbro Camping är också känt för sin vänliga atmosfär.

Vreta Kloster Camping

Om du föredrar en mer historisk upplevelse kan du besöka Vreta Kloster Camping. Denna campingplats ligger nära det gamla klostret Vreta, som har en rik historia. Här kan du utforska de historiska ruinerna och njuta av den fridfulla omgivningen. Campingplatsen erbjuder moderna faciliteter och är en utmärkt bas för att utforska den omgivande naturen.

Bjärka-Säby Camping

Bjärka-Säby Camping ligger vackert vid sjön Sommen och erbjuder en avslappnad atmosfär. Du kan hyra kanoter eller kajaker för att utforska sjön eller bara njuta av en lugn stund vid vattnet. Det finns också fina vandrings- och cykelleder i närheten. Campingen har alla bekvämligheter du behöver, inklusive kök och tvättmöjligheter.

Roxensunds Camping

Roxensunds Camping är en annan underbar plats vid sjön Roxen. Här kan du njuta av solnedgångar över vattnet och avkopplande promenader längs stranden. Fiskemöjligheterna är utmärkta, och du kan även hyra båtar. Campingen har moderna faciliteter och en lekplats för barnen.

Innan du ger dig ut på din campingresa söder om Linköping är det viktigt att kontrollera öppettider och bokningsinformation för de olika campingplatserna, särskilt under högsäsongen. Oavsett vilken campingplats du väljer kan du vara säker på att du kommer att uppleva naturens skönhet och njuta av den avkopplande atmosfären i detta vackra område. Så packa tältet eller husvagnen och ge dig ut på äventyr i naturen söder om Linköping!


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/